Blijkt uw ideale werknemer onvindbaar? Door het toenemend tekort aan gekwalificeerd personeel is het vinden van de beste kandidaat voor de invulling van de vacature een hele opgave. Talent Selection beschikt over de professionele expertise en alle tools om snel en efficiënt talent te vinden.

Onze dienstverlening

  • Actieve rekrutering + Direct Search: We gaan proactief op zoek naar een bepaald profiel op basis van een jobomschrijving. Meestal gaat het om een werknemer die al werkt en latent op zoek is naar een nieuwe uitdaging.
  • Rekrutering & Selectie: Een grondige screening garandeert een lange termijnoplossing.
  • Assessments

Onze troeven

✓ Deskundige, snelle en discrete selectieprocedure

✓ Uitgebreide database van kandidaten

✓ Marktkennis en een uitgebreid relatienetwerk

✓ Focus op lange termijnsamenwerking

✓ Uiterst betrouwbaar

✓ Tegen de beste voorwaarden

Nieuwsgierig naar onze manier van werken? Neem gerust contact op, en vergelijk!

Contact

Als kandidaat kan je bij Talent Selection rekenen op een DISCRETE en persoonlijke begeleiding bij je sollicitatie of assessment. Wij vinden het belangrijk om onze kandidaten de beste vacatures te kunnen bieden. Talent Selection werkt exclusief en rechtstreeks in opdracht van werkgevers, je wordt rechtstreeks tewerkgesteld bij de werkgever, met een contract van onbepaalde duur.

Talent Selection is een door de overheid geregistreerd wervings- en selectiekantoor. Je sollicitatie wordt behandeld in overeenkomst met de privacy wetgeving en de deontologie en wetgeving voor arbeidsbemiddeling bureau’s. Tijdens het sollicitatieproces zorgen wij voor een goede afstemming over arbeidsvoorwaarden. Wij informeren en adviseren doorlopend, hierdoor onstaat een transparant en duidelijk proces.

  • Discreet
  • Snel
  • Efficient
  • Betrouwbaar

Als je vragen hebt kan je ons steeds contacteren: voor, tijdens of na je sollicitatie.

Contact