Onze missie is om bedrijven en privé personen uiterst efficiënt te ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste medewerker

Ons profiel

Talent Selection is een bij de overheid geregistreerd wervings- en selectiekantoor met vestigingen in Hasselt en Maasmechelen. Wij zijn gegroeid tot een betrouwbare partner voor Rekrutering & Selectie en Direct Search voor KMO’s, multinationals, overheid en huispersoneel (huisbewaarder, conciërge, butler, personal assistant,…) voor privé personen. Zaakvoerder Ralf Gutschoven is al sinds 2007 actief in de sector.

Even kennismaken

Ralf Gutschoven
Ralf GutschovenZaakvoerder
M: +32 478 43 61 68 ralf@talentselection.be

Ralf Gutschoven, ging na zijn Master opleiding in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UHasselt, HNUniveristy San Francisco Bay, California) naar de KULeuven voor een Master na Master in accountancy en bedrijfsrevisoraat. Een jaar later startte hij zijn carrière in de financiële wereld bij Arthur Andersen als auditor. Twee jaar later ging hij aan de slag bij DHL, waar hij verschillende functies in de financiële en customer service richting vervulde. Hij deed hierbij ruime ervaring in op in binnen en buitenland, vooral in Nederland en Frankrijk. Hierna werd hij directeur van een callcenter waar hij snel de moeilijkheden bij het aantrekken van talent leerde kennen. Hierna werd hij recruitment partner bij een wervings –en selectiekantoor. Na 5 jaar startte hij met succes RG-recruiting op in Hasselt dat na een uitbreiding omgevormd werd tot het huidige Talent Selection.